Left4Dead.cz


Hrajte Cold Stream, získáme Dead Air

Valve pořád dolaďuje Cold Stream a potřebuje pomoc s hledáním bugů (nevíte někdo jak se bugy ohlašují?) a tak nám při příležitosti nadcházejícího DLC přidalo do hry 1 achievement, achievement „Stream Crossers“. Cíl achievementu je přežít kampaň Cold Stream. Pokuď se do soboty podaří získat 20 000 achievementů „Steam Crossers“, tak Valve vypustí kampaň Dead Air z prvního dílu dřív. Tak hrajte, ať se nám to podaří. Díky „piggymu“ za info.


Komentáře:

  1. Paulie

    a je někde vidět nějaký postup kolik lidí už to má hotový? já už tam jsem 😉

  2. Connor

    Nevim jestli to je zjistit, podívám se. Já ho ještě nemám, a možná se k němu nedostanu a to by mě pak nasralo, kdyby řekli, že měli 19 999 😀

  3. Connor

    Teď sen koukál na globální statistiky achievementů pro Left 4 Dead 2 a má to stova 1 % lidí 😀

  4. pinkpiggy

    chlapci ani se nesnazte..je to zbytecny..nevim, jestli valve obcas sleduje SVOJE statistiky, ted jsem to psal do svyho topicu, ale aktivnich hracu je 14tisic..tak nevim, kde chteji nabrat 20tisic hracu..kdyz jeste k tomu z tech 14ti tisic MINIMALNE 9tisic cold stream nenavidelo..
    jinak bugy se ohlasuji nejakym Fkem (tedka presne nevim jake, nejspis F5, melo by to byt v nastaveni->ovladani (klavesnice))..jednoduse zmacknes F(5) (pokud to nemas prenastavene ci prebindovane), otevre se ti takove okinko „podobne“ consoly, tam vypises nazev, popises bug, muzes tam vybrat jestli chces prilozit printscreen ci ne, popises udalost kdy se to stalo, jak se to stalo, atd..kdyz je to videt na obrazovce tak tam zaskrtnes ten printscreen, muzes tam vyplnit svuj meil ci ne..a odesles

  5. pinkpiggy

    jej, jinak dekuju za uvedeni v clanku 😀 vzdycky ctu nejprve komentare a pak az clanek 😀 a ted jsem si vsiml toho myho nicku tam na konci, citim se pocten 😀 necht moje pamatka je tu na veky :)..kdyz mi budete chtit vystavet nejakou sochu, dobre misto by mohlo byt treba dole na vaclavaku abych vencu mohl strilet do hlavy..dekuji..dekuji svym rodicum, chtel bych take podekovat mym pratelum, kteri me podporovali, drzeli se me a vedli me stale dopredu..chtel bych taktez podekovat vsem, kdo mi fandili a posilali hlasy..rad bych podekoval take cele slavne spolecnosti valve, ze tak neskutecne m*da tuhle bajecnou hru..dekuji..dekuji vsem..

  6. Jarago

    Myslím že 20000 už bolo prekročené… 24 hodín po vydaní sa to podarilo 60774 ľudom 😀 a valve navyše plánuje zmeny pre finále Dark Carnival

  7. Connor

    Jarago: Jak to víš?

  8. Jarago

    http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5803

  9. pinkpiggy

    ted jsem si toho vsimnul..trosku to nechapu a myslim, ze nam valve trosku hodne keca a nebo je uplne stupidni..pokud vim, archievmenty dostavate 1x..pokud znova udelate to same, archievment uz nedodelate..jak psal connor, ten archievment melo necely 1% lidi..dalsi vec je, ze z oficialnich statistik vychazi, ze jak jsem psal, aktivnich hracu L4D je 14tisic lidi..(a uprimne, i to se mi zda docela premrsteny cislo, ale prosim)..kde by leftko vzalo za par dnu 60tisic hracu..;)..kravina kravina..spis si myslim, ze valve trosku poznalo ze to prepisklo, tak vydali tohle, aby nevypadali tak hloupe..a soupli tam radeji takovehle cislo proto, aby to vypadalo verohodne, ze maji takovych hracu..samozrejme, toto jsou uz jen konspiracni teorie 😀

  10. ConnorCZ

    Nemusíte se bát, že by Valve řeklo, že se nesplnil počet achievementů. To by byla blbost, musej nějak nalákat hráče!!

  11. Jarago

    hrajte versus dead air, ziskame blood harvest… 60.000 ludi… neeee, neni problem 😀

  12. ptkala

    neni náhodou nějaká stránka s všemi achievementy

  13. Tiffani

    As a source of motivation, set goals that are short-termed and reward yourself when each goal is attained. Stay motivated throughout your journey since muscle gain requires a time investment. Setting rewards can also help you stay with your muscle building goals. For instance, get a massage; they increase the body’s blood flow and assist you in recovering on your off days.

    Research your routine to ensure that your exercises are optimal for building muscle mass. While some exercises focus on toning certain muscles, others will help you to build those muscles. Use a variety of exercises and techniques to get the results you want for each of your muscle groups.

  14. Theodore

    Don’t forget about carbohydrates when trying to build muscle. Carbs are essential for keeping you energetic. When you run out of your carbohydrates, your body will burn protein to create the energy it needs. Consume enough carbs so that your body is able to function, and you find that you will have an easier time completing your workouts.

    Research your routine to ensure that your exercises are optimal for building muscle mass. While some exercises focus on toning certain muscles, others will help you to build those muscles. Use a variety of exercises and techniques to get the results you want for each of your muscle groups.

  15. mirek

    jeto moc dobrá hra hrajuto rád budu to hrát

Přidat komentář