Left4Dead.cz


Herní mody Left 4 Dead

Rádi bychom vám představili herní mody, které bude možné zvolit ve hře Left 4 Dead. Jsou to tedy tyto:

Campaign (kampaň)

Dává možnost spolupracovat na cestě k přežití zombie apokalypsy. Vy a tři vaši kamarádi (případně i neznámí hráči) se připojí přes Steam nebo Xbox Live a vžijí se do rolí čtyř přeživších bojujících proti nakaženému davu a počítačem řízeným zombie bossům. Toto je čistá hra o přežití ve čtyřech volitelných obtížnostech: Easy, Normal, Advanced a Expert. Mod kampaň je pro každého jedinečná co-op zkušenost.

Singleplayer (hra jednoho hráče)

Hráči bez internetového připojení si mohou hru projít po boku se třemi počítačem kontrolovanými spolubojovníky. Rovněž doporučeno pro nenapravitelné teamkillery.

Versus mod

Versus mod je kompletně jiná liga. Tento mod je zaměřen na hráče, kteří lační po soubojích živý hráč vs živý hráč. Čtyři hráči hrají za tým Survivors a stojí tváří v tvář čtyřem hráčům hrajícím za Boss infected. Hráči za stranu Infected se spawnují 20 sec poté co jsou zabiti a mají možnost si vybrat, kde se naspawnovat a to tím způsobem, že chodí po mapě jako duchové dokud nenajdou perfektní místo odkud po spawnu zaútočit. Toto rychlé spawnování dělá mod Versus naprosto brutální pro tým Survivors a navíc jediné místo, kde se Survivors mohou respawnovat je až v další mapě.

Tak jako v modu Campaign je možné si vybrat specifickou kampaň, kterou chcete hrát. První tým hraje za Survivors během první mapy do doby než mapa skončí nebo dokud všichni nepomřou. Potom se role obou týmů otočí. Když je mapa dokončena, vypočítá se na základě několika faktorů skore a cyklus se opakuje v další mapě kampaně. Toto pokračuje až do chvíle, kdy je finální mapa kampaně dokončena za obě strany, poté se objeví finální score a je vyhlášen vítěz. Versus mod je v současné době jediným modem, kde si živý hráči mohou vybrat hrát za stranu Infected.

Survival

Survival je další mód, který nám přinesl update s názvem Survival Pack. Vaším úkolem je přežít co nejdéle na čas, přičemž se neustále objevují infected a útočí na vás. Celá hra končí ve chvíli, kdy nezbyde nikdo živý.

pozn. budeme dále aktualizovat podle nejnovějších dostupných informací

Komentáře:

  1. Connor

    cus kubo, stahnutou hru smaž, stahni si steam a left 4 dead2 si kup

  2. Struha

    Cau lidi.
    Chtel bych se zeptat,jak vypnout balance teamu,nebo jestli je nejaky prikaz do konzole.kdyz se chcete prifat na druhou stranu behem hry.

  3. tomík

    hele lidi já přišel na to jak v single l4d(myslim1)hrát za zombí.V sInGLu.

    Dělá se to tak otevřete konzoli a dáte sv_cheats 1 potom dáte director_no_human_zombies 0 a nakonec sb_all_bot_team 1
    potom jenom máčknete M a objeví se dvě skupini zombí a lidi a vi dáte zombí ale nelze si vibrat zombie.

    a když sem hrál za boomera tek sem poblil witch

  4. DedeNka

    Já bych se chtěla zepta, co vůbec zname extras??? Pls odepište na můj mail… deniska155@seznam.cz

  5. DedeNka

    Tomíku skoušela jsem to funguje to akorat ze jsem furt duch a nejde se zmenit a po par krocich se mi to vypne jestli nekdo vite cim to je napiste na muj mail…
    deniska155@seznam.cz díkz

  6. rosta

    pomuze te mi pls ja sem si stahl mapy a nevim jak je dat do left for dead vim ze to bude asi primitivni ale ja sem na to neprisel distak diki

  7. MalejKluk :D

    DedeNka : ja si stahnu sice Left 4 Dead za rok ale vim jak to s tim chozenim 🙂 mas tam nejakou blbou vec a nebo mas blbou animaci kdyz behas to se mi v Modernich Hrach Stava ja mam 9 let starej komp a de mi na nem jeste Moderni CSSko 😀 potom mam notebook tam mi zas nejde moct pripojovat ale v tych modernich hrach mam vzycky problem

  8. MalejKluk :D

    blbej život, jojo 😀

  9. l4d

    Ahoj lidi ja se tak těšil že si zahraju za zombie,ale když dám vs m ukáže se mi tabulka že to nejde.
    Prosím poradte.

  10. davi wolf

    hele proč mi nejde versus mos

  11. Vladis

    L4D je super,ale nejak mi nejde připojit se na net. To se jako musí přes nějakýho managera,či co? Jestli to neni tim,že nemam original(staženo z ULOŽTO) a nevim jakou verzi.Prosim odepište,jaké je finálka,já bych si sehnal patch.
    Díky.
    P.S. Dost mě štvou lidi co mi napíšou,že si mam koupit origoš hru.Jestli máte na to,si každou hru co chcete koupit,tak prosím,ale já jsem obyčejnej člověk z nižší střední třídy.(Navíc,kdyby mi rodiče objevily hru s ratingem 18+ a hodnocením extrémní násilí,tak nevím,co by můj comp postihlo za krutý trest) 😀

  12. Connor

    Vladis: rofl, dvě stovky má i člověk z nižší střední třídy a nikdo doma nemusí najít krabici, kup to přes kartu nebo přes paysafecard 😀 A tvích rodičů je mi líto 😀

  13. udh

    Vladis : kup si origo 😀 , a jestli ti není 18 tak bys tu hru fakt neměl hrat !! Chválim tvoje rodiče.

  14. jirka

    jak se stahuje Left4Dead

  15. jirka

    🙂

  16. jirka

    🙁

  17. Adam

    Ahoj nevýte kde se dá koupit left 4 dead. Hledal sem to po celím netu a nenašel sem to. Děkuji moc za odpověd

  18. MegaDragon

    Dobrý den vážený Adame, left4dead lze zakoupit přímo na steamu, který můžete jednoduše sáthnout kdekoliv na netu (je zadara).

Přidat komentář