Left4Dead.cz


L4D blog: SDK a další připravované novinky

V nedávném Left 4 Dead updatu na PC byla hráčům přidána možnost výběru, zda spustit hru na oficiálním nebo na nejlepším dostupném serveru. To je jen první krok, jak dát hráčům možnost kontrolovat na jakém serveru hrají a jak vybrat server podle svých zkušeností.

l4d_matchmakingblog

Toto je jen část z připravovaného L4D SDK, který je momentálně ve stadiu uzavřeného beta testování a bude spuštěn krátce po uvedení Survival Packu (ten je naplánován približně na 21. dubna).

Pro podporu SDK je momentálně připravován systém na rozšíření hry o kampaně třetích stran (uživatelské kampaně). Budou přidány extra vlastnosti, takže hráči snadno najdou servery, na kterých jsou tyto kampaně nainstalovány. Taktéž budou schopni vidět své přátele, kteří tyto kampaně hrají a při připojení budou automaticky nasměrováni ke stažení těchto kampaní, pokud je ještě nemají nainstalovány. Mezi další hlavní, do budoucna planované, novinky patří systém týmových výzev (matchmaking system). Ten zařídí, aby se 2 plné teamy (4 hráči na každé straně) dali vzájemně snadno vystopovat a vyzvat na versus zápas.

Taktéž je inovován systém shody hráčů na základě jejich zkušeností a pingu. Tento systém je nadále vylepšován na základě nasbíraných dat.

V příštím blogu se chystá pohled na proces výroby box artu.

Komentáře:

  1. MagorG

    no coment? 😀

  2. drax

    bylo by to super, kdyby dokázali ten matchmaking zprovoznit, tak jak je popsáno a dva týmy po 4 hráčích se skutečně našli

  3. Tomm

    to uz bolo teda na case, a docela ma prekvapilo ze nakonec bude v updatu aj to vyhladavanie druheho teamu:)

  4. LelekCZ

    Čau mám tuhle hru koupenou ze steamu a nevim kdebych sehnal nějakej upoadet nebo tak něco poraďte plsss

  5. FoneX

    update? ty se ti stahujou ze steamu sami

Přidat komentář